Obed
Nákyp z bulguru
O bulgure som už písala ako o výbornej potravine z ktorej sa dá naozaj vyčarovať mnoho chutných a zdravých pokrmov. Bulgur je vlastne predvarená nalámaná celozrnná pšenica, preto aj jeho príprava trvá veľmi krátko. Do 15 minút máte bulgur hotový.
Bulgur nielen ,že...
Kuracie stehná pečené na kyslej kapuste so zelerovými hranolkami
Potrebujem:
120g kuracie stehno bez kože
250 g kyslej kapusty
100g zeleru
10g olivový olej (cca 1 PL)
soľ,
Postup:
Kyslú kapustu premyjem ,aby nebola slaná ,nakrájam na menšie kúsky a položím na na dno zapekacej misy. Umyté a posolené kuracie stehno položím na kapustu a dám piecť do rúry na...
Francúzske zemiaky light
Potrebujem:
50g zemiaky
100g mrkva
100g zeler
1menšia cibuľa
50g dusená šunka fitness
20g syr do 30% tuku
5g olivový olej
100g biely jogurt
soľ ,čierne korenie
Postup:
Zemiaky, mrkvu a zeler očistím a pokrájam na kocky. Cibuľu a šunku pokrájam na drobno .Všetko spolu dám do...
Filety z tresky s miešaným šalátom
Potrebujem :
150g filety s tresky(najlepšie čerstvej ,môžete použiť aj inú rybu)
10g olivový olej
soľ
korenie na ryby
Na miešaný šalát potrebujem:
100g ľadový šalát
100g žltá paprika
100g paradajky
soľ , stévia ,citrónová šťava
Postup:
Tresku umyjem ,posypem korením na ryby a...
Kuracie prsia na bylinkách
Kuracie prsia na bylinkách .
Potrebujem .
130g kuracích pŕs
čerstvé alebo sušené bylinky( tymián,oregáno ,rozmarín)
soľ
1PL olivový olej
300g ľadový šalát
citrónová šťava
soľ,stéviu
Postup:
Kuracie prsia umyjem ,jemne naklepem , osolím a opečiem na olivovom oleji do ktorého pridám bylinky. Z...