Tuniaková nátierka za dve minúty.

30.10.2013 17:09

Pamätám si ,keď moja mamina robievala rybaciu nátierku . Poznáte to ,rybičky ,maslo ,horčica ,cibuľa, korenie ,soľ. Tým ,že sa snažím ušetriť čas a kalórie stále vymýšľam . Tak prišla na svet aj dvojminútova nátierka . Možno by som toto nenazvala ani recept ale krátko len tip na nátierku.

Potrebujem :

1 konzerva tuniak calvo v olivovom oleji

2čl pomazánkového masla vyrobeného z kyslej smotany(nie rastlinného )

soľ podľa chuti

čierne korenie

Postup:

S tuniaka vylejem olivový olej, dám do misky ,pridám pomazánkové maslo a dochutím podľa chuti .

Všetko spolu miešam dve minúty kým nátierka nieje vláčna a natierateľná na chlieb. Natieram na celozrnný chlieb ,alebo pečivo a podávam s čerstvou zeleninou.

P.S. Ak máte chuť môžete pridať aj nadrobno pokrájanú cibuľu.

 

Hladatrecepty.sk