Rozhodli ste sa správne.

11.01.2013 19:56

 

Rozhodli ste sa správne.

Ak ste po dlhom uvažovaní  konečne buchli do stola ,alebo do niečoho iného a rozhodli sa ,že tento rok konečne schudnete ,alebo lepšie povedané, že konečne niečo pre seba urobíte , rozhodli ste sa správne. Pokiaľ budete dodržiavať zásady správneho a zdravšieho stravovania za mesiac môžete byť ľahší o 2-4 kilogramy, čo je celkom pekná predstava.

Verím ,že vy čo čítate tieto riadky máte v tom už jasno, žiadne diéty ani hladovanie sa nekoná. Je to zmena životného štýlu a preto sa vám to podarí, pretože životný štýl sa väčšinou mení na celý život. Nemusím vám pripomínať že rôzne diéty vám  síce pomôžu schudnúť ,ale nikdy nie natrvalo a vždy sa končia jo-jo  efektom  a spomalením metabolizmu. Čím je metabolizmus pomalší tým sa chudne ťažšie . Preto pri chudnutí nikdy nehladujte ,vaše telo si zapamätá ,že nemá dostatok potravy a všetko čo zjete na viac si uloží do zásob vo forme tuku. Ak vášmu telu dodáte potravu pravidelne každé tri hodiny  ,nemá dôvod niečo ukladať a všetko spáli na energiu, čo je pre nás výhodné. Už pri trávení potravy vlastne pálime kalórie.

Neodmysliteľnou súčasťou je aj  pravidelný pohyb ,ktorý dodržujeme najmenej trikrát do týždňa. Pohyb by sa vám mal stať zábavou a záľubou. Netreba cvičiť do roztrhania tela naobliekaný ako Eskimák ,aby  naše telo začalo spaľovať tuky. Samozrejme ,že aeróbne tempo treba dodržať ,ale tak aby ste vládali cvičiť 30-45 minút.

Ak skombinujete tieto dve veci úprava stravy +pohyb ,úspech je zaručený.

                                                                           

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302