November a chudnutie .

05.11.2013 17:13

Máme tu začiatok novembra. Často krát sa stretávam s otázkou, či sa vlastne oplatí začať chudnúť na zimu. Každý ráta s tým ,že onedlho budú Vianoce a nikomu sa predsa nechce cez sviatky obmedzovať. Ale ak sa trocha zamyslíme nad týmto postojom ,vhodné by potom nebolo začať chudnúť v žiadnom ročnom období , Rôzne sviatky,rodinné oslavy , stretnutia s priateľmi všetko toto nás odrádza od tohto rozhodnutia. Myšlienka na to ,ako odolávame rôznym dobrotám nás utvrdzuje v tom ,že začnem až od budúceho týždňa ,alebo od pondelka určite ,alebo po sviatkoch sa do toho pustím.

V každom ročnom období je vhodné niečo pre seba urobiť ,pre svoje telo a svoje zdravie. Aj keby sme mali začať dva dni pred sviatkami .

Nie však žiadnou diétou ,ale zmenou v stravovaní. Začať si všímať čo konzumujem ,a tak aj na sviatok si môžete dovoliť zákusok ,namiesto krémového však zvolíte tvarohový, do šalátu nedáte majonézu ,ale jogurt . Začnete viac konzumovať zeleninu a ovocie.

Prestaňte sa pozerať na chudnutie sa na chudnutie ako na diétu ,skúste sa pozrieť na to inak ,že chudnete kvôli lepšiemu zdraviu ,alebo aby ste sa lepšie cítili , chcete byť v kondícii. To že budete štíhlejší bude už len príjemným výsledným efektom. Preto sa vám oplatí začať chudnúť aj v novembri,pretože vy nechudnete ,ale meníte svoj životný štýl.

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302