Menia vám kilá život?

15.02.2013 19:03

 

 

Nadváha je taká potvora. Mení nám život či už to chceme ,alebo nie. Keď sa na nás lepia nadbytočné kilogramy ,nemení sa len postava ,ale aj zmýšľanie. V určitom veku máme pocit ,že by sme mali byť usadnutejšie a tak si prestaneme všímať ,že pomaly nedopneme nohavice a v tvári sa nám pekne zaokrúhľujú líca.

 Kým sa spamätáme ,máme na sebe desať kilogramov na viac. A tak začneme zo sebou niečo robiť. Jedna overená diéta strieda druhú , tešíme sa keď schudneme  sme v cieli hurá. Začneme sa stravovať ako pred diétou a kilogramy sa pomaly začnú štverať smerom hore.

 Lenže teraz to už nie je desať ,ale pätnásť kíl.  Po každej diéte sa nám vrátia kilogramy naspäť a ako bonus niečo na viac. Začíname sa pohybovať v začarovanom kruhu ,odkiaľ pomaly ale isto nie je úniku. A tak meníme šatník, veď veľkosť 44 nie je ešte taká zlá. Čo na tom že sme  pred troma rokmi nosili len veľkosť 38.Občas len smutne chytíme rifle do ktorých sa nezmestíme ,a povieme si ,že na budúce sa do nich už dostaneme. Veď Dana nám poslala ďalšiu úspešnú diétu ,tak sa na to vrhneme a určite sa za dva mesiace do nich zmestíme. Diéta vyšla zmestili sme sa ,ale len na dva týždne. Po dvoch týždňoch sa kilá začínajú opäť vracať späť......

Príbeh ,ktorý dôverne pozná každá z nás ,ktorá chcela alebo  potrebovala niekedy schudnúť. Trápime sa diétami ale výsledky sú len krátkodobé. Prediétujeme  sa až k neuveriteľným kilogramom ,ktoré nám naozaj zmenia život.

Preto nedajme kilogramom a diétam šancu. Začnime sa stravovať tak ,aby sme mohli stravovanie dodržovať celý život. Zmeňme náš životný štýl . A kilogramy ktoré stratíme nám naozaj zmenia život ,ale k lepšiemu.

Dokončili sme šiesty týždeň vašej zmeny k lepšiemu .Dúfam že sa vám darí  a kilogramy vám úspešne odchádzajú do nenávratna. Držím všetkým palce.

Vaša Julka.

                                                                           

 

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302