Horúce leto je za nami -dajme sa do kondície.

03.09.2013 15:34

Horúce letné dni sú nenávratne preč. Dovolenky ,večerné párty s priateľmi ,kúpanie a opaľovanie nás opäť čakajú až o rok. Milujem leto a teplo ,som narodená v júli preto si leto vždy na plno užívam .

Septembrovým ochladením však nastal čas ,aby sme sa opäť dostali do formy ,teda najmä tí ,ktorým horúce letné dni narobili na tele trocha šarapaty. Priznávam, som len človek a tak ničnerobenie a sladké vylihovanie na slnku zanechali následky aj na mne. Pochopiteľne ,že cvičiť a robiť fyzicky náročnú prácu v tak vysokých horúčavách nedoporučovali ani lekári. A tak ak bolo naše telo zvyknuté na určitú pravidelnú fyzickú záťaž ,oddych a večerné letné grilovačky urobili svoje. Nie je to však žiadna tragédia .Je normálne že pokiaľ má človek sklon k nadváhe musí sa strážiť celý život. O to viac sa to týka ľudí ,ktorý nadváhou trpeli a podarilo sa im nad ňou vyhrať.

A tak teraz prichádza na rad moja obľúbená veta :Práca na sebe nikdy nekončí. Myslím ,že každý kto pred letom začal chudnúť nie len do plaviek ,nebude mať problém nabehnúť do svojich starých koľají. Pravidelný režim, pohyb a vyvážená strava nás opäť za pár dní dostanú do formy. Treba len začať, nikdy nieje neskoro.

Pokiaľ sme zmenili životný štýl s vedomím že je to navždy nemusíme sa báť ,že by nás leto, alebo akékoľvek ročné obdobie dostalo na lopatky.

Nezabúdam ani na tých ,ktorí chcú začať chudnúť. Začnite kedykoľvek ,môžete to zobrať ako prípravu na ďalšie leto, aby ste sa cítili dobre,atraktívne a vo forme. Nemusíte začínať v januári ,a nemusíte začínať ani každý pondelok. Začnite kedykoľvek keď budete na to pripravený.

Vaša Julka.

 

 

 

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302