Ďalší úspešný týždeň za nami.

17.01.2013 17:19

 

Prešli dva týždne od vášho rozhodnutia urobiť niečo pre seba a svoju postavu. Ako sa vám darí? Verím,že si pomaly zvykáte na zdravšie stravovanie ,a dostavili sa aj prvé výsledky. Ak sa stravujete päťkrát denne, dodržiavate pitný režim a pridali ste viac pohybu,váha by mala ukazovať o 2 kilogramy menšie číslo. Vám, ktorý máte úbytok menší ,alebo žiadny nebuďte smutný a  nevzdávajte sa. Telo niekedy potrebuje viac času na to ,aby si na zmenu zvyklo.Ak ste držali diétu častejšie  môžete mať spomalený metabolizmus a tak ho treba poriadne rozhýbať.Urobíte to práve tým ,že budete pravidelne jesť zdravšiu stravu. Telo pochopí, že sa nemusí báť hladovania a prestane si ukladať zásoby na horšie časy .Začne vám spaľovať hneď ako sa naraňajkujete, a  bude vám spaľovať stravu po celý deň.

 Aj dodržiavanie pitného režimu je  veľmi dôležité. Najlepšia je čistá voda , alebo bylinkové nesladené čaje. Aj keď nie ste smädný napite sa.Pravidelné pitie tekutín pomáha pri chudnutí. Určite viete že denne treba vypiť 1,5-2,5 tekutín.Káva a mlieko sa však do pitného režimu nerátajú.

Ja viem ,že vám to stále pripomínam a možno vám to už lezie na nervy, ale cvičenie by sa malo stať neoddeliteľnou súčasťou vášho chudnutia.Ja cvičím trikrát do týždňa hodinu.Na začiatku sa mi tiež nechcelo, dnes je pohyb mojou záľubou a relaxom.

Určite ste si pri čítaní všimli ,že všetky tieto tri veci pri chudnutí majú jedno spoločné,a to je pravidelnosť.Nastavte sa na určitý režim, ktorý za žiadnych okolností neporušíte.Ak sa vám však stane ,že vám niečo nejde tak ako ste chceli,nevadí, pokračujte tam kde ste prestali.Stojí to za to.Prajem vám ďalší úspešný týždeň a ďalšie stratené kilečko.

                                                                                                                                                                                         Vaša Julka.

                                                                                       

 

 

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302