Ako sa nezblázniť z chudnutia.

03.12.2012 17:21

Ako   sa  nezblázniť  z chudnutia.

Pomaly sa nám končí ďalší rok ,a to je čas ,aby sme ho prehodnotili a zamysleli sa nad tým ,čo by sme chceli v   budúcom roku robiť lepšie .

Nový rok je príležitosťou na to ,aby sme začali robiť veci inak ako doteraz. Nie vždy nám to po novom roku vydrží a tak by som toto vetné spojenie trocha poopravila, každý nový deň nám dáva príležitosť na to ,aby sme niečo vo svojom živote zmenili. Hlavne svoje návyky a spôsob života ,ktorý sme doposiaľ žili, určite už viete o čom hovorím a čom chcem vlastne písať.

Po vydaní mojej prvej knihy „Kilá ktoré mi zmenili život „ma mnoho čitateľov oslovovalo  a žiadalo o návod ,ako vlastne schudnúť tie kilá ktoré nám znepríjemňujú život. Je ťažko dať jednoznačný návod, ktorý by fungoval na každého rovnako ,bohužiaľ sme každý iný a na každého to funguje inak.

Preto som sa rozhodla že napíšem pokračovanie knihy ,ktorá bola skôr motivačná  a mala dodať nádej ľuďom ktorý to už vzdali .Je možné zmeniť svoj životný štýl a tak dosiahnuť svoju vysnívanú váhu.

V záplave informácii o rôznych diétach a spôsoboch chudnutia , by som vás chcela troška zorientovať  ,a dať možno práve ten toľko žiadaný návod ,ako schudnúť a nezblázniť sa z toho.

Sami to určite poznáte ,z rôznych časopisov a médií sa na nás valia zaručené diéty a podporné prostriedky ,ktoré nám určite pomôžu zbaviť sa kíl. Priznám sa že aj ja sama mám niekedy s toho chaos .Niekde  do poručujú jesť  trikrát denne ,inde vás zas presviedčajú že ideál je jesť päť a dokonca až šesť krát denne. Jedny sa oháňajú že ideálnu hmotnosť získate ak zjete 7600kj denne a niektorý zas tvrdia že 5000-6000kj stačí. Jedny píšu ovocie je dobré a spaľuje kalórie v inom chudnúcom režime vám ovocie zakážu.

Takto by som mohla pokračovať strašne dlho ,netvrdím že rôzne spôsoby nie sú dobre prepracované ,ale ktorý smer je práve ten správny?

Myslím si, že asi ten ktorý dokážeme robiť celý život a čo je najhlavnejšie neobmedzuje nás a vieme popri ňom normálne fungovať, pracovať starať sa o rodinu .Nemám čas na rátanie kalórií ,alebo koľko má moje jedlo podiel tuku alebo sacharidov. Preto možno všetky tieto zaručené vypracované metódy občas zlyhávajú.

 Práve preto som sa rozhodla napísať manuál chudnutia „ Diár 2013 – Aj malá zmena môže priniesť veľké výsledky“ ,ktorý bude možno základnou pomôckou pri vašom rozhodnutí zmeniť svoj spôsob života navždy a hlavne tak ,aby vám vyhovoval. Spolu s knihou „Ako dobre jesť a nepribrať“, vám v začiatkoch pomôžu. Nie som lekár ,všetky recepty a praktické rady vychádzajú z mojich vlastných skúseností  a zo skúseností ktoré som sa naučila v inštitúte redukcie nadváhy . Ja som ich len aplikovala do reálneho života tak ,aby  ste to zvládli. A aby ste nepovedali že vám ponúkam  niečo neoverené ,v knihách nájdete  stravu aj z receptami a triky ,ktoré dodnes  dodržujem.

      

 

 

.

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302