Ahojte chudnúci priatelia.

28.02.2013 20:12

 

Čas letí ako bláznivý a ani sme sa nenazdali a dva mesiace chudnutia ubehli ako voda. Verím ,že všetci tí, ktorý s nami začali aj úspešne pokračujú ďalej a nevzdali to. Bola by to obrovská škoda.

Pozrite von oknom , počasie sa už  umúdrilo a tak z teplých rolákov a búnd budeme pomaly prechádzať do ľahších a podstatne tenších odevov ,ktoré odhalia postavu viac ako neforemné svetre. Napriek tomu že sa neozývate ako sa vám darí ,teším sa z každého vášho ubudnutého kilogramu. Ak ste postupovali správne vaše telo by malo byť ľahšie o šesť až osem kilogramov . A to je už čo povedať.

  Určite ste už boli každý v mäsiarstve ,všimli ste si  aký objem má jeden kilogram tuku? Samozrejme ,že je to poriadna kopa. A tak si predstavte tú kopu tuku osem krát . 

Vidíte aký ste hrdinovia ,ako ste to super zvládli. Niektorý, ktorý ste potrebovali zhodiť  len pár kilogramov ste už v cieli , tak si pekne svoju váhu držte ,nieže si poviete som v cieli a najete sa opäť vysmážaných rezňov a zákuskov. Dodržujte všetko čo ste sa za dva mesiace naučili a vaše telo sa vám za to poďakuje. Viete ako to hovorím: „práca na sebe nikdy nekončí .“

 A vy, ktorý potrebujete ešte nejaký ten kilogram schudnúť s úsmevom na tvári  sa pustite do ďalšieho mesiaca. Myslím, že najhoršie už máte za sebou a tak vám chudnutie nebude až takou veľkou záťažou. Chodím cvičiť do jedného fitness v Bratislave a už je vidieť ,že príprava na leto je v plnom prúde .S príchodom jari sa vám bude chudnúť ľahšie ,pretože telo prirodzene nebude držať tuk a kilogramy navyše ako v zime. Na trhu bude opäť veľa dobrej a čerstvej zeleniny , a náš voľný čas budeme tráviť viac vonku ako pred televízorom.

 Držte sa nášho hesla: Do júna v krajšom tele ,a predstavujte si aká neodolateľná budete v lete na pláži. Všetkým prajem veľa chuti do ďalšieho chudnutia a radosti z ubúdajúcich kilogramov.

                                                                                                                                               Vaša Julka.

                                                                             

Kontakt

Chudnem-rozumne

Družstevná 8
Limbach
90091

+421.903743302